התייעצות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/09/2014 | 12:45 | מאת: שירה

יש לי שן שכואבת הרופא עדיין לא יודעים אם זה סדק או לא כי האנטביוטיקה לא עזרה וגם המשכחים לא , זו שן שעברה את כל הטיפולים , חידוש , מבנה , כתר זמני והארכת כותרת המומחה מנסה אפשרות של לחץ של הכתר הזמני על החניכיים והשורש וזה מביא את כל הכאבים רוצה לתת צאנס לפני עקירה חבל לעקור שן אם זה בסוף לא סדק , ואמר נחכה כמה ימים בלי הכתר הזמני , אם הכאב ימשיך חייבים לעקור ואם ישתחרר הכאב בגלל שאין כתר זמני זאת הבעיה . שאלתי האם באמת יכול להיות שכתר זמני לחץ על החניכיים והשורש וזאת הבעיה , או מה המקרים יותר הגיונים שזה סדק במיוחד שבצילום לא רואים כלום?

30/09/2014 | 17:08 | מאת: שירה

ואם הכאבים הינם באמת מהכתר הזמני תוך כמה זמן אמורים להרגיש שיפור כי אמר מיידי ובינתיים הכאבים עוד בעוצמה גדולה שצריכה הרבה משכחים לא יורד בכלל המינון.

07/10/2014 | 10:07 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום כאבים בשן שעברה חידוש טיפול שורש לא חייבים להיות מסדק , יכול להיות שהחידוש לא הצליח כיוון שאין 100% הצלחה בטיפולים כאלו . נראה לי ששאלת ושואלת את השאלה הזו הרבה פעמים כאן בפורום וייעצתי לך כבר לפנות לבדיקה אצל מומחה לטיפולי שורש. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

12/10/2014 | 10:35 | מאת: קרן

היה לי משהו מאוד דומה תנסי ללכת בלי הכתר הזמני חניכיים שעברו הארכת כותרת יותר רגישות עובר שם עצב בכל מקרה החומר ממנו עשוי הכתר הזמני מאוד לא פרנדלי ודיי חותך

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות