לסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/10/2014 | 09:19 | מאת: שירה

הייתה לי בעייה עם שן שעברה כבר את כל הטיפולים כולל , חידוש , מבנה , כתר זמני והארכת כותרת , חשבנו שיש סדק בשן , ואחרי בדיקה מחדש ורגישות גם בשיניים סמוכות וצילום פנורמי שלא מראה על סדק או משהו בשיניים הוחלט שהבעיה בלסת מה בדרך כלל מצביע בעיה כזאת והאם פתרון לבעייה של לסת הוא טיפול קצר או שזה סיפור כבר?

14/10/2014 | 10:46 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום סדק איננו מזוהה בצילומי רנטגן. רגישות בשיניים בד"כ היא ממקור השיניים ולא הלסת. כדאי שתתיעצי לגבי השן שטופלה עם מומחה לטיפולי שורש. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות