אנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/09/2014 | 20:48 | מאת: גאיה

רציתי לשאול תוך כמה מנות של אנטביוטיקה אמורה להשפיע על דלקת/סדק בשן? כי לקחתי כבר איזה יומיים וחצי של כל יום פעמיים ביום ועדיין אין השפעה גדולה אני הרבה עם משכחי כאבים? האם המינון קטן מדי אני מקבלת דאלצין 150 מ"ג פעמיים ביום. פשוט לא רוצים לתת לי הרבה כי עוד שבועיים יש לי ניתוח בצד שני בפה ויתנו לי גם אז אנטביוטיקה. כלומר ממתי אמורים להתחיל להרגיש השפעה משמעותית?

23/09/2014 | 09:28 | מאת: ד"ר הילה קליין

גאיה שלום אנטיביוטיקה איננה משפיעה על סדק בשן וגם איננה משכך כאבים אלא מטפלת במצב זיהומי . במידה וישנו סדק בשן ייתכן מאד שיש צורך בעקירה שלה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות