כאבים מתחת לשן שעברה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/09/2014 | 22:32 | מאת: ענת

יש לי שן טוחנת בצד התחתון של הפה שעברה טיפול שורש לפני כשנה .מזה כמה חודשים יש לי כאב מטריד בחיבור בין השן ללסת . רופא השיניים שלי לא רואה שום בעיה בצילום אבל הכאב מטריד ולא עובר ואני לא רוצה שיורידו את השן שזה הפתרון הכי קל. מה אפשר לעשות בנדון?

14/09/2014 | 19:31 | מאת: ד"ר הילה קליין

ענת שלום האם בוצע כתר או מבנה ע"ג שן זו?

15/09/2014 | 12:54 | מאת: ענת

תודה על המענה המהיר , על השן אין מבנה נעשה טיפול שורש עם סתימה לבנה. לדברי הרופא השן במצב טוב אבל קיימת כל הזמן רגישות וכאבים מתחת לאותה שן.הצילומים לא מראים בעייה כלשהיא.מה דעתך? חבל לי שיוציאו את השן ואז אצטרך כתר או שתל

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות