עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/08/2014 | 07:13 | מאת: ניצן

שלום, יש לי צורך בלעקור 2 שיני בינה כלואות, שלא נראות לעין (אלא רק בצילום) בלסת העליונה. קראתי בינטרנט וגם נאמר לי על ידי רופאה אחת שיכול מאוד להיות שייגרם לי נזק בלתי הפיך כתוצאה מהטיפול. העניין הוא שזה בינתיים לא מציק לי אבל רוב הרופאים אמרו שכדאי לעקור אבל זה נורא מלחיץ אותי. מה לעשות?

24/08/2014 | 11:35 | מאת: ד"ר הילה קליין

ניצן שלום בשביל לעקור שן בינה צריכה להיות סיבה ברורה. כאב/ תהליך פתולוגי סביב השן / צורך ביישור שיניים / עששת בשן סמוכה ועוד. בעקירת שיני בינה עליונות קיימים סיכונים אך לא בלתי הפיכים כמו בלסת התחתונה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

24/08/2014 | 22:21 | מאת: ניצן

העניין הוא שבשני הצדדים הלסת העליונה השיניים דוחפות את אלו שמלפניהן....הן ממש באלכסון ובצילום נראה כאילו הן דוחפות. יש לך רעיון מה יכולים לעשות לי?

07/09/2014 | 07:36 | מאת: ד"ר הילה קליין

שיני הבינה העליונות עשויות לגרום להטיה של השיניים שלפניהן. ואז כדאי לעקור . על מנת להמנע מסיבוכים מומלץ לפנות לכירורג/ית פה ולסת מומחים בתחום. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות