טינטון באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/09/2014 | 08:36 | מאת: ירון

ד"ר שלום רב, בן 35, לאחרונה שומע ציפצוף מונוטוני נמוך באוזן שמאל שמורגש בעיקר בשקט סביבתי. רופא אא"ג שלל בעיות פיזיות, בדיקת שמיעה יצאה תקינה. המעניין הוא כשאני סוגר את לסתות הפה ולוחץ -הציפצוף מתעצם משמעותית באוזן שמאל. מתיחה חדה של הראש אל הכתף גם כן מגבירה הציפצוף במידת מה. אילו גורמים יכולים לגרום לתופעה, ואיזה אל איזה רופא עליי לפנות כדי לאתר את הבעיה? אודה לתשובתך.

08/09/2014 | 08:51 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירון שלום בהנחה ונבדקת עי אאג והכל תקין מבחינת השמיעה. צפצוף באוזן עשוי להיות אחד הסמפטומים של בעיה במערכת הכולת את שרירי הלעיסה ומפרק הלסת. מומלץ להבדק אצל מומחה/ית בכירורגית פה ולסת המתמצאים בתחום מפרקי הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות