המשך שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/08/2014 | 22:14 | מאת: טטיאנה

שלום ד"ר קליין, יש לי שאלת המשך למה שכתבתי ב13/08/14 על שן בינה כלואה: אמרת שכיוון שאני בת 20 כנראה ששני הבינה שלי סיימו להתפתח אבל הרופא שלי אמר שהן עוד לא סיימו להתפתח. השאלה היא האם העובדה הזאת מעלה את הסיכוי שהשורשים של השן בינה יפגעו בעצב המנדיבולרי אם אני אעשה את העקירה בערך באוקטובר?

07/09/2014 | 12:00 | מאת: ד"ר הילה קליין

טטיאנה שלום במידה ושורשי השן לא סיימו התפתחותם וכרגע אינם חופפים את התעלה יש ייתרון בעקירתן. ואני סבורה כי לא יחול שינוי משמעותי עד אוקטובר. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות