בליטה מאחורי שיני הבינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/08/2014 | 20:32 | מאת: נוי

שלון ד"ר הילה, שמי נוי ואני בן 18. בשבוע האחרון החלו לי כאבים שהתחילו חלשים והתחזקו עם הזמן באזור שמאחורי השן האחרונה. יש לי שם בליטה וכל פעם שאני אוכל או נוגע בה אני חש כאב. אולי תוכלי לומר לי מה זה ומה אופן הטיפול? תודה !

24/08/2014 | 11:26 | מאת: ד"ר הילה קליין

נוי שלום ייתכן ומה שאתה מרגיש הוא בליטה של החניכיים ייתכן מבקיעה של של שן הבינה או מדלקת באזור שן הבינה. כדאי לפנות לבדיקה אצל כירורג/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות