עקירת שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/08/2014 | 18:18 | מאת: הדסה

שלום, אני צריכה לעקור \ני שתלים בלסת התחתונה. ננודע לי שיש אפשרות בעת העיקרה לפגיעה בעצב התחושה של השתפיים. א. מה הסיכוי לפגיעה זו? ב. באיזה מצבים זה עלול לקרות? ג. האם יש דרך למנוע זאת? תודה מראש, הדסה

24/08/2014 | 11:24 | מאת: ד"ר הילה קליין

הדסה שלום שינים תחתונות ובעיקר שיני בינה סמוכות לעצב האחראי לתחושה באזור השפתיים התחתונות והסנטר באותו הצד. על מנת להקטין את הסיכוי כאשר מדובר בעקירות / שתלים מומלץ: 1. לבצע CT של האזור המנותח לפני ביצוע העקירות / שתלים 2. לבצע את הניתוח אצל כירורג/ית פה ולסת מומחים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות