פיגמנטציה בשפתיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/08/2014 | 17:29 | מאת: אנונימית

לפני חודשיים השתמשתי בתרחיץ פנים שמכיל חומצה סליצילית. אחרי ששטפתי אותו מהפנים הופיע לי מן פס בגבול התחתון של השפתיים עם נקודות מעליו(שאלתי פה פעם שאלה על זה) ואז גם בשפה העליונה. הלכתי לרופא עור והוא אמר שזאת פיגמנטציה כתוצאה מדלקת ושזה אמור לעבור תוך חודשים או שנים. אבל אחר כך קראתי באנטרנט שמישהו השתמש בחומצה סליצילית ונהייתה לו היפו פיגמנטציה... ומה שיש לי גם בשפה העליונה נוטה לכיוון של לבן. אני כבר ממש לא יודעת למה להאמין, אז רציתי לשאול האם חומצה סליצילית יכולה לגרום לזה? האם זה נזק בלתי הפיך? תודה רבה רבה

24/08/2014 | 11:22 | מאת: ד"ר הילה קליין

כדאי שתפני בשאלה זו לפורום המתעסק בבעיות עור. לא ידועות לי השפעותה של חומצה סלצילית בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות