Lichen planus

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/08/2014 | 01:38 | מאת: הילה

שלום. אני בת 27. יש לי ליכן פלנוס מזה 3 שנים. בחניכיים ובלשון. הצורה של המחלה אצלי היא רטיקולר בחניכיים ובלשון פלאק. 1. האם המחלה בדרך כלל הופכת עם השנים לארוזיבית או שזה נשאר בצורה הזאת? מה הסיכוי שזה ישתנה? 2. קראתי על פוטנציאל הממאירות של המחלה. האם קיים גם פוטנציאל כזה בסוג הטיפולי ופלאק או רק בסוג הארוזיבי? תודה מקרב לב

15/08/2014 | 12:13 | מאת: ד"ר הילה קליין

פוטנציאל ההפיכה לממאירות בצורה הלא ארוזיבית קטן אך קיים. כל מי שסובל מליכן פלנוס אוראלי מומלץ יהיה במעקב סדיר אצל מומחה בכירורגית פה ולסת או מומחה ברפואת הפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות