שן טוחנת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/08/2014 | 20:37 | מאת: רעות

אני הולכת בקרוב לעבור ניתוח הארכת כותרת בשן טוחנת השאלה היא האם בגלל שזה שן טוחנת האם זה נכון שזה קצת יותר מורכב בשן טוחנת והאם בעקבות זה ההחלמה גם מורכבת יותר , והאם בגלל שהשן הזאת נפלה , ומאוד קטנה עד שהצליחו לעשות טיפול שורש והיו כאבים האם בעקבות הכאבים והתסבוכות שעברתי עד עכשיו זה אומר שגם הניתוח וההחלמה יהיו מסובכים מיותר?

15/08/2014 | 12:05 | מאת: ד"ר הילה קליין

רעות שלום ניתוח הארכת כותרת וגדר כניתוח קטן מאד כאשר מבוצע בידיים מנוסות , לא משנה כל כך מבחינת ההחלמה איפה בפה מבוצע. הגישה לאזור אחורי בטוחנות יותר קשה למנתח , אך לא אמורה להיות השלכה על הריפוי. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות