כאבי לסת בהריון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/08/2014 | 12:48 | מאת: מיכל

שלום, אני בתחילת הריון וסובלת כבר יומיים מכאב במפרק הלס. מצב בו כואב לי לסגור את הפה הרמטית, ומקשה אפילו על אכילה. מה אני יכולה לעשות לשיפור הכאב? האם ניתן ליטול תרופה במידת צורך? האם חייבת לראות רופא? יש תרגילים שאני יכולה לעשות לבד ויקלו על הכאב?

15/08/2014 | 11:55 | מאת: ד"ר הילה קליין

מיכל שלום לכאבים במפרק הלסת הרבה פעמים מרכיב שרירי. רוב התרופות לטיפול אסורות בהריון . אך פזיותרפיה ייעודית / עיסוי האזור הכואב. ולפעמים סד לילה עשויים לעזור. כדאי לפנות לאבחנה ראשונית למרפאה בה מטפלים במפרקי הלסת . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות