שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/07/2014 | 13:16 | מאת: נילי

יש לי פצע ברירית הלחי הייתי אצל מומחית פה ולסת והיא אמרה לי שז יכול להיות כתוצאה מנשיכה והיא נתנה לי טיפות ניססטין , שאלתי היא אם הפצע כתוצאה מנשיכה אז למה טיפות ניסטטין ? לאחר שהיא נתנה לי קראתי על התרופה והבנתי שזה טיפות לפיטריה אז האם לקח את זה?

23/07/2014 | 17:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

נילי שלום כאשר יש כיב ברירית , במידה ואת בריאה עשוי לחלוף לבד לאחר שבוע ימים. מומלץ להשתמש בשטיפות המכילות כלורהקסידין על מנת לזרז את התהליך. לא ברור לי למה קיבלת שטיפות ניסטטין. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות