עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/07/2014 | 11:03 | מאת: תומר

שלום, לפני שבוע עברתי עקירת שן בינה כלואה תחתונה צד שמאל. עקירה קשה מאחר והייתה קרובה לעצב הפנים והתבצעה בזהירות רבה . כמעט ואין נפיחות מבחינה חיצונית אך לא כל התפרים נמסו ועדיין יש כאבים. לאחרונה הסתכלתי במראה על איזור העקירה וראיתי שחלק מבשר הלסת (הצמוד ללשון) התרומם\התנפח כלפי מעלה בגובה השן האחרונה וחלק (הצמוד ללחי) נשאר שטוח בגובה הלסת . האם כל האיזור שבו נעשתה העקירה אמור להיות שטוח או שזה נורמלי שיש מן עיוות כזה? מקווה שהצלחת להבין אותי ותודה מראש .

23/07/2014 | 17:52 | מאת: ד"ר הילה קליין

תומר שלום לאחר עקירות שיני בינה ייתכן והרכס לא יהיה חלק וישר. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות