ביקור חוזר במירפאתך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/07/2014 | 19:09 | מאת: דימה

שלום לך דייר הילה קליין ) היתי היתי אצלך פעם אחת שילמתי עבור הטיפול 500 שייח , אני לא רוצה להרכיב בנושאה ! פשות שלחת אותי לעשות ניקור בבלוטת רוק ולבסוף לא ביצאו , הרופאה אמר ש אין ממצא מזהה , ואין איפה לנקר הנפיחות קטנה ! לאחר מיזה היתי אצל פרופסור גורסקי בידיוק 5דקות! הוא נגע לי בקמה מקומות בתוך הפה ( זה היה כואב ) הוא אמר לי שי לך יתכוצות של שריר תחםם את המקום ) לא אמרתי לך בהתחלה אני סובל מי כאב במיפרקי הלסת ) כאבים מקרינים לאוזן בצד ימין של הפנים ) בצד ימין חסר לי שני שיניים טוחנות ושן בינה ! גורסקי אמר אם אתה רוצה שזב יעבור שים שמה שיניים ! הוא אמר כשה אתה לועס אתה לועס בצד אחד וזה בעיה ! הלסת לא מאוזנת ! ביגלל זה כול הכאב ! פשות אין לי זמן לבואה אלייך לביקור חוזר ! אבל רציתי את דעתך זה יגיוני שאם אני ישים שיניים שמה , זה יכול לעזור ! למה בעצם שרירי לעיסה מיתכווצים ! תודה רבה ! על סבלנות )) ?

29/07/2014 | 13:34 | מאת: ד"ר הילה קליין

דימה שלום למיטב ידיעתי נקבעו לך תורים לביקורת כבר מספר פעמים ובוטלו לבקשתך. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

12/10/2014 | 10:49 | מאת: שיר

דימה , מאוד סביר שהבעיה שלך נובעת מחוסר השיניים האלה , הם שיניים מאוד אסטרטגיות בפה וכדאי מאוד לבצע שם שתלים או גשר, אני מניחה שהשיניים המנוגדות למקום החסר גם שינו את מקומן ו יצאו קצת קדימה - ( הם מחפשות את התמיכה שהיתה להם) בכל מקרה בטח המליצו לך כבר סד ליליה - גם שיפצה על המחסור הזה לפחות בשעות השינה וגם להקל על שרירי הלעיסה שינוחו תמנע ממאכלים קשים ולעיסה חזקה ומרובה תעשה עיסוי עצמי לשרירים עי הכנסת היד לפה כאשר אצבע אחת פנים ואחת מבחוץ

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות