נפיחות בשפתיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/07/2014 | 22:01 | מאת: מאיה

שלום דוקטור, לפני כשבוע בערך התנפח לי הקוו התוחם בין השפה התחתונה לסנתר, בליוי של בליטות לבנות. בהתחלה זה לא היה מורגש כל כך, אך לאחר זמן קצר זה קרה גם בצד ימין של השפה העליונה, ובצד שמאל הופיעו נקודות לבנות. עכשו השפתיים שלי נראות נפוחות כאילו שהזרקתי בוטוקס. מה זה יכול להיות? האם זה ארגיה? תודה רבה

23/07/2014 | 17:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

מאיה שלום אכן עשויה להיות תגובה אלרגית , האם השתמשת בתכשיר חדש לפנים? / אוכל חדש? במידה והנפיחות איננה יורדת גשי לבדיקה אצל כירורג/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות