טיפול לאחר עקירת שן 37 38

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/07/2014 | 08:52 | מאת: נ

אתמול עברתי עקירת שן טוחנת ושן בינה הרופא לא שם לי פד גזה אחרי הטיפול האם זה נורא? היה לי דימום מהפה אך היום בבוקר הדימום כבר פחת. לא ניתנו לי גם הוראות כיצד יש להתנהג מבחינת שטיפות האם צריך ומותר לעשות שטיפות פה כאשר מדובר גם בעקירה כירורגית? היום בבוקר צחצחתי שיניים וקראתי איפשהו שלא צריך לעשות את זה עד 24 שעות מרגע הטיפול, גם זה נורא? תודה.

14/07/2014 | 07:49 | מאת: ד"ר הילה קליין

24 שעות לאחר ניתוח כירורגי בחלל הפה לרבות עקירות מומלץ שלא לצחצח או לשטוף את הפה על מנת לאפשר הליך קרישה תקין. בכל מקרה גם אם שטפת ולא היה דימום משמעותי כנראה שאין מקום לדאגה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגי פה ולסתו

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות