עקירה ושתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/04/2014 | 17:57 | מאת: אופק

אני מתוכננת לעשות שתל. עברתי עקירה לפני איזה שלושה חודשים ויש לי תור לרופא חניכיים בקרוב שיחליט לפי הצילומים ובדיקה אם הכל בסדר. שאלתי היא האם אני צריכה בדרך כלל אחרי עקירת שן שהיתה מאוד מודלקת ועד התקנת השתל שעוברים 3-4 חודשים הסיכוי/ יהיה צורך גם השתלת עצם ואיך זה הולך במהלך השתל הרגיל או בניתוח בפני עצמו אם בכלל צריך?

28/04/2014 | 23:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

אופק שלום הריפוי של מכתש העקירה בשן מודלקת תלוי בין היתר בכמות העצם שנספגה כתוצאה מההליך הדלקתי. לעיתים ישנו גם ריפוי מלא ללא צורך בהשתלת העצם. השיקולים האם לבצע את השתל בוז עם השתלת העצם הם של הכירורג המבצע את השתל. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות