ליפומה בלחי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/04/2014 | 20:57 | מאת: חלי

אני בת 40 . מעברי קרצינומה של צוואר הרחם שטופלה מזה תשע שנים ומאז ללא חזרת המחלה . לאחרונה גיליתי גוש בלחי שבUS הראה על ליפומה . האם זה הגיוני שיש ליפומה באזור זה . והאם צריך בירור נוסף?? האם סרטן שהיה לי יכול לשלוח גרורות ללחי ?? ובמידה וזה ליפומה , מה הטיפול ?? אבקש תגובה לנייד 0528656068

28/04/2014 | 23:34 | מאת: ד"ר הילה קליין

חלי שלום ליפומה הינו גידול שומני שפיר שאכן יכול להתפתח בכל אתר בו ישנה רקמת שומן כמו גם הלחי. במידה והגוש מפריע אסתטית ניתן לשקול להוציאו. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות