כתר והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/04/2014 | 17:43 | מאת: נעמה

אני בתהליך לכתר, כתר חדש אחרי שעשיתי חידוש , מבנה וכתר זמני. חדש היה סימן שאלה אם צריך הארכת כותרת והרופאה חשבה שלא והתחילה כבר במדידות ופתאום שהגיע הכתר מהמעבדה פעם ראשונה נראה לה משהו לא בסדר ו/או לא היתה בטוחה וגם משהו לא נראה במדידות השניות עשתה צילום ואין ברירה שולחת למומחה ונראה שכמעט בטוח שאצטרך הארכת כותרת , לפי הצילומים. השאלה היא בגלל שהתחלנו כבר את המדידות צריך שוב לעשות מדידות , ומה שעשו במעבדה ישתנה לגמרי או שאפשר לעשות משהו אם הכתר הנ"ל שישנו עד אחרי הארכת הכותרת ושליחתו שוב למעבדה. ושאלה שנייה ישנו באותו מקום כתר זמני , ומפאת שיהיה הארכת כותרת והיו עוד עיכובים קורה משהו שנמצא בשן כתר זמני במרפאה איזה 6 שנה בערך יכול לקרות משהו?

28/04/2014 | 23:32 | מאת: ד"ר הילה קליין

נעמה שלום לדעתי התכוונת לשישה שבועות ולא ל6 שנים... ולא אמור לקרות משהו בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות