אבסס על הלחי שלא עובר ואולי צריך להורידו

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/04/2014 | 18:25 | מאת: טלי

לבני,נער בן 16 וחצי ישנו שבוע וחצי אבסס בגודל גולה על הלי .הוא טופל 5 ימים באנטיביוטיקה אך המוגלה לא יצאה משם.רופאת המשפחה הפנתה לכירורג פה ולסת אך אין כזה רופא במכבי.היא אמרה שתפנה אותנו למיון כי אולי צריך לחתוך,להוציאו כירורגית. האם זה נכון? מהו ההליך להוצאתו ?ניתוח? בהרדמה? מאיפה זה מגיע? אודה למענה בהקדם

08/04/2014 | 06:11 | מאת: ד"ר הילה קליין

טלי שלום אבצס באזור הלחי עשוי לנבוע ממקור עורי או דנטלי . צריך להבדק אצל מומחה פה ולסת . בקשי הפניה למרפאת פה ולסת בביהח הקרוב למקום מגוריך( ניתן גם דרך המיון ) או גשי באופן פרטי ובקשי החזר. מכבי מחויבים להפנות אותך לאחת מהאופציות הנ"ל. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות