כאבים ביד וחוסר תחושה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/05/2015 | 13:43 | מאת: עדו

שלום רב שבוע שעבר הרמתי דברים כבדים עקב מעבר דירה , אחרי יומיים הרגשתי כאבים בידיים בייחוד כאשר אני משעין את היד בשולחן או שאני מסובב את היד , כאילו היד רוצה לעשות קליקים קטנים , אתמול הרגשתי חוסר תחושה באצבעות , בזרת בצד ימין וגם באצבעות ביד שמאל (דבר זה התחיל שהתחלתי לרשום בלימודים ..) בלילה ,לא מפריע לי אף אחד מהתחושות שהזכרתי והיום בשעות הבוקר לא הרגשתי חוסר תחושה באצבעות אלא רק שהתחלתי לשחק בטלפון הסלולארי.. האם הדבר נובע עקב "טראומה " לידיים שהרמתי דברים כבדים או שזה סימן למשהו יותר חמור ? קבעתי גם תור ל10/06 אך אני חושש שהדבר חמור יותר..

31/05/2015 | 07:30 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך יכול להתאים ללחץ כלשהוא על עצב ביד ו/או בע"ש הצוארי. פנה לבדיקה ואיבחון לאורתופד מומחה. בינתיים הימנע מפעילות מאומצת בברכה ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד