עיבוי גיד? תעלה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/12/2013 | 22:35 | מאת: אורית אורגד

התבלבלתי ורוצה לעשות לעצמי סדר והבנה. בעיה בפרק יד שמאל שמגביל את התנועה וכואב, כתואה של דלקת. 1.הבעיה היא עיבוי הגידים ובינהם עצב או עיבוי התעלה שגורם לגידים להיות "גבוהים" כמו גולה? 2. ניתוח מנקה ע"י גרוד את התעלה? הגידים? 3.פותחים את התעלה כדי שלגידים יהיה מרווח? היא מתאחה ? תודה אורית

31/12/2013 | 11:10 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

בהיעדר אבחנה - קשה לענות לשאלתך. מדבריך ניתן להבין שמדובר בתהליך דלקתי של מעפטת גיד כלשהוא שהוצא לך לנתח ? בברכה, ד"ר יעקב פעילן

04/01/2014 | 15:04 | מאת: אורית אורגד

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד