דלקת גידים וברקסין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

14/11/2009 | 15:09 | מאת: מגי

שלום. אני בת 20 וסובלת מדלקת גידים בפרק כף יד ימין. הרופא רשם לי בטארן, אבל הפסקתי את הטיפול לאחר שלושה ימים. כבר יום רביעי מטופלת בברקסין אבל לא בטוחה אם הטיפול עוזר. איך ארגיש את השיפור(ירידה בנפיחות, פחות כאב? היות ואני סובלת מכאבים עמומים לסירוגין גם בלי ליטול את התרופה)? תוך כמה זמן ארגיש את השיפור וכמה זמן יש ליטול את התרופה ע"מ שהדלקת תרפא? תודה.

15/11/2009 | 07:34 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

בד"כ הטיפול התרופתי לא כ"כ יעיל. קיימים טיפולים נוספים כגון שימוש בסדים יעודיים, טיפול פיזיותרפיה מקומיים ועוד. פני לבדיקה ואיחבון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד