אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום אורטופדיה - כירורגיה של היד

השירות לכירורגיה של כף היד במחלקה האורתופדית במרכז רפואי רבין, בי"ח בילינסון, עוסקת בטיפולים ובניתוחים של הגפה העליונה (למעט מפרק הכתף), על כל סוגיהם. בנושאים אלה ואחרים תינתנה תשובות רופאי השירות המומחים בתחום. בין היתר יכללו הנושאים: ניתוחי טראומה, מחלות הגפה העליונה, עיוותים מולדים ונרכשים בגפה העליונה, שחזורים והשתלות של גידים ועצבים, משתלים מלאכותיים במרפק ובכף היד, העברת מתלים עוריים ועוד.
להמשך...
חיפוש מתקדם
RE: CRPS
מחבר:ד"ר יעקב פעילן
תאריך:25/4/2008
שעה:10:15
אבחנה היא של CRPS היא בעיקרה קלינית, לפי ממצאי בדיקה אופיניים.
שינויים גרמיים או מפרקיים אינם מופיעים בשלבים ראשוניים אלא מאוחרים יותר.
תיאורך לגבי זרימת הדם יכולה להתאים לאבחנה, אך לא בהכרח.
ייתכן שמנח שורש כף היד תרם את חלקו, אך בדאי הוא לא האחראי ל- CRPS.
פנה לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד.
בברכה,
ד"ר יעקב פעילן


מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  CRPS    עופר 
24/04/08 11:39
25/04/08 10:15
שלום לך דר' וחג שמח אני לאחר פציעה קשה בידי ואובחן CRPS שאלתי היא: 1)האם אבחנה של אי סדירות זרימת דם בעצמות הקרפליות עם סמני היפראמיה אופייניים לשלבי התפתחות תסמונת RSD\CRPS ? 2) כתוצאה משבר דיסטל רדיוס ( COLLES ) ואופי הגיבוס התפתחה דביאציה אולנרית שגרמה לכוויצה (קונטרקטורה),האם תסמונת RSD\CRPS יכולה להיות מושפעת מאותה דביאציה - קונטרקטורה ? תודה לך על התיחסותך ושוב חג שמח והרבה בריאות. ב.ד עופר
אבחנה היא של CRPS היא בעיקרה קלינית, לפי ממצאי בדיקה אופיניים. שינויים גרמיים או מפרקיים אינם מופיעים בשלבים ראשוניים אלא מאוחרים יותר. תיאורך לגבי זרימת הדם יכולה להתאים לאבחנה, אך לא בהכרח. ייתכן שמנח שורש כף היד תרם את חלקו, אך בדאי הוא לא האחראי ל- CRPS. פנה לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן
חיפוש מתקדם