נצרת עילית קורנית6 הריונה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/12/2016 | 02:03 | מאת: שאמי חליל

שלום רב יש לי בעיה בתפקוד מיני כמה שנים לאחרונה עשיתי ברור הרמונאלי תוצאות רמת טיסטוסטרון כללי נמוך1.15 ברקע סוכרת 15שנים מטופל בתרופות ואנסולין אני מוגדר סובל מהפוגדוניזם מילדות אשך טמיר ורקצולת שני צדדים בדיקות אורולג לפני שנה דופלר היתה טובה כרגע מטופל בזריקות נבידו קבלתי שתי זריקות ובכל פעם היה לי שפור לתקופה קצרה ונעלם אחר כך לא יודע למי לפנות איזה בדיקות לעבור ומה בכלל לצפות הלאה מקווה לתשובה מכם לברור מצבי ותודה רבה מראש

סוכרת ומחסור בטסטוסטרון (על רקע היפוגונדיזם) פוגעים בתפקוד המיני ומחייבים טיפול ומעקב. אני מציע שתפנה למרפאה שעוסקת בתפקוד מיני לצורך זה - יש רשימת מרפאות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים