תרופות פסיכיאטריות יחד עם כמוסות גברא

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/11/2016 | 15:56 | מאת: אנונימי 1968

שלום דוקטור, אני בן 48 ולצערי בעקבות משבר נפשי אני נוטל מס' תרופות פסיכיאטריות ביחד, ידוע שתרופות מסוג גורמות לאין אונות ואימפוטנציה של הגבר. אמנם יש לי זקפה רק שאני בעוררות מינית. בבוקר ובמשך היום אין לי כלל זקופה כפי שהייתה בצעירותי. רציתי לברר אם רפואה אלטרנטיבית כגון שימוש בצמחי מרפא ,מותרת יחד עם שימוש בתרופות הפסיכיאטריות. מדובר בכמוסות של חברת גברא, המורכבות מ 13 סוגי צמחים אשר לאחר מחקר הגיעו למסקנה שהם מגבירים את האון הגברי,משפרים את האנרגיה המינית, הזקפה יותר ארוכה,מונע שפיכה מוקדמת וכדומה .הכמוסות מיוצרות כבר 20 שנה ולדברי החברה גברים שמשתמשים בהם מדווחים על שיפור משמעותי בחיי המין שלהם.ללא תופעות לוואי. אשמח לקבל תשובה אם אין תגובות בין תרופתיות בשימוש תרופות הפסיכיאטריות יחד עם כמוסות גברא המבוססות על תערובת של צמחים.

כמוסות גברא הן שרלטנות ואין שום הוכחה או ביסוס מדעי לפעולתן. מיותר לחלוטין. אם אכן אתה סובל גש לטיפול במרפאה לבריאות מינית ואל תחפש מזור בכל מיני מודעות של שרלטנים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים