האם לתת אמון בכדורים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/11/2016 | 13:36 | מאת: עומר

שלום אני בן 22 עם חברה ולפעמים יש לי הרגשה שאני לא מספק אותה מספיק ושהיא רוצה יותר.. לפעמים היא גם מזכירה את זה בצחוק. ראיתי באינטרנט כל מיני כדורים ומשחות שמבטיחים להגדיל את הפין בעזרת שיפור זרימת הדם ועוד משהו עם גופים מחילתיים הנמצאים בפין. השאלה שלי היא האם אין סכנה בשימוש בכדורים האלו כדוגמת extra size ועוד רבים שאפשר למצוא. או לחילופין האם יש משהו מומלץ

אזהרה לאלו המתכוונים לנסות טיפול כגון, התרופה שציינת, אך גם וירמקס, גת פלוס, גברא, קוברה, חיזוקית, ודומיהן. לא מדובר בתרופה מוכרת, אלא תוסף שלא הוכח בשום מחקר מדעי מבוסס. כדורים אלו עושים נפלאות בעיקר לכיסם של היצרנים. כל הנוטל כדורים אלו שם כספו על קרן הצבי. הפרסום כאילו משרד הבריאות מאשר מתן חומרים אלו משלה ומטעה – משרד הבריאות מאשר שהשימוש בחומר אינו מזיק, אך זה לא אישור לכך שהחומר יעיל לשיפור איכות הזקפה. אין אף תרופה או משחה או מכשיר שיכול להגדיל את הפין. כדאי שתעבוד על התקשורת עם בת זוגך, על הביטחון העצמי שלך ועל היכולת לעינוג הדדי, אשר אינה קשורה בהכרח רק בזקפה וחדירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים