טסטומקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/11/2016 | 18:00 | מאת: יצחק גולן

האם ידוע אחוז היעילות בשימוש בטסטומקס ג'ל לפי מחקרים ? תוך כמה זמן מתחילת הטיפול יורגש שיפור ומתי רמות טסטוסטרון נמוכות אמורות לחזור לנורמה ? טווח מינימום הוא מ 8 אני על 5 ! אני בן 56. מקבל אספירין 75 לדילול דם ודואג שלא תהייה התנגשות .

טסטומקס אינו מתנגש עם אספירין. התחלת השפעת הג'ל יכולה להיות מורגשת רק לאחר מספר שבועות, שכן העליה איטית והדרגתית. תחילת ההשפעה תלויה גם ברמה ממנה התחלת, ואצלך מדובר ברמה נמוכה יחסית. מקווה שעברת בירור ראשוני לפני תחילת הטיפול, בשביל להבין מדוע הרמה כה נמוכה בגבר יחסית צעיר. בדרך כלל יש ירידה ממוצעת של כאחוז בשנה מגיל 35. במקביל לטיפול יש לעקוב אחר תוצאות בדיקות מעבדה, כולל טסטוסטרון, אך גם תפקודי כבד, ספירת דם ו- PSA.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים