אי אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/10/2016 | 20:34 | מאת: מוטי

שלום שמי מוטי בן 28. נראה טוב מאוד. לא היו לי הרבה מערכות יחסים.. וגם המערכות היחסים שהיו לי הבנתי שכנראה אני אימפוטנט אני כמעט בטוח ורוצה את העזרה והידע המקצועי שלכם. לפני כ 3 שנים בערך הבנתי שלא מצליח לעמוד לי בצורה מלאה לצורך חדירה. הייתי בכמה אקטים מינים והפין שלי לא נוקשה מספיק וממש לא מספיק לחדירה.. אחרי ה 3 שנים הללו היו לי כמה אקטיים מיניים בלא הגעתי למצב שהוא עומד בצורה מלאה הוא רק ולא קשה עומד לא בצורה מלאה... כשאני צופה בפורנו ובתקופה הזו מאונן ..אני מרגיש גם כך שהוא לא עומד בצורה מלא אבל עדיין אני מצליח לגמור כל הזמן..רציתי לדעת האם יכול להיות שזו אי אוננות והאם יש דרך לטפל בזה כדי שאוכל לקיים יחסי מין מלאים.. והאם זה יכול לפגוע גם בהבאת ילדים לעולם כי אני כו מצליח לגמור... אשמח מאוד לקבל את עזרתכם בעניין.. תמיד היה לי פחד לפנות לעזר מקצועית וגם לא ידעתי למי פונים... בבקשה עיזרו לי

מוטי שלום, חסרים הרבה פרטים בשאלתך שמקשים על מתן מענה, כולל רקע רפואי, תרופות שאתה נוטל, מה קורה באוננות, היבטים רגשיים ועוד. ברור שקיימת בעיה שמציקה לך שנים רבות בתחום התפקוד המיני, אשר משליכה אף על נושא הזוגיות. כדאי שתפנה למרפאה לטיפול מיני לעבור אבחון מסודר תוך קבלה מענה להיבטים גופניים ורגשיים וכל נושא אחר שיעלה. זה ממש לא מסוג הבעיות שניתן לפתור אותן ע"י תשובה בפורום - מקצועי ככל שיהיה. יש רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il אחת בטוח באזור מגוריך... התגבר על מחסום המבוכה וגש לקבלת עזרה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים