שפיכה מוקדמת מה עושים?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2016 | 02:22 | מאת: דני

יש לי בעיית שפיכה מוקדמת שאני אומר שפיכה מוקדמת זה אחרי 10 שניות של חדירה ניגמר ואחרי זה ממש יורד לי החשק להמשיך מה אפשר לעשות נגד זה אני על סף יאוש

שפיכה מהירה הינה אחת ההפרעות הנפוצות ועל כן עניתי על כך בהרחבה המון פעמים בפורום. השתמש במנוע החיפוש (המצויין) של הפורום על מנת למצוא תשובות קודמות. בקצרה, מדובר בבעיה של שליטה על תזמון השפיכה ואפשר ללמוד לשלוט על עיתוי זה. כדאי לשלב טיפול מיני במהלכו אתה לומד לשלוט על השפיכה ולהגביר את ההנאה מחיי המין שלך. ניתן לעשות זאת בסיוע מטפל/ת מיני/ת מוסמך או במרפאות לטיפול מיני - יש רשימת גורמים מוסמכים ומקצועיים באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il - הזהר משרלטנים, אשר אינם ברשימות אלו ויציעו פלאים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים