שפיכה מעוכבת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/10/2016 | 20:19 | מאת: יועד

לרופאים שלום רב אני גבר בגיל ה30 עם עבר של טיפולים פסיכיאטרים יש לציין שהייתי מטופל באנטיפסיכוטים לסירוגין שנה כן שנה לא מה שמפריע לי בעיה שהתעוררה של שפיכה מעוכבת לא נעים לי כל כך לומר אבל אין לי פליטת זרע מאוננות רגילה אלא שאני שוכב על כרית ומאונן מה יכולה להיות הסיבה לכך ידוע לי גם עקב הטיפול יש השפעה על הליבידו ועל מנגנון שפיכת הזרע ,כרגע הפסקתי טיפול מקווה שהמצב יחזור לקדמותו יש לציין שעד גיל 18הכל היה תקין מה שיוצא מכל זה שבעת שקיימתי יחסי מין עם חברה לא הייתה בעייה בחדירה אבל גם לא גמרתי וזה מוריד לי את הביטחון העצמי מה עושים לפתרון הבעיה ומה יכולים להיות הגורמים האם יש טיפול תרופתי נגד שפיכה מעוכבת עם או בלי טיפול אנטיפסיכוטי בשילוב כי יש בעיה שאני לא יכול יותר מחצי שנה להיות בלי טיפול נוגד-פסיכוזה אני חולה סכיזופרניה פרנואידית,ועל כן הטיפול נחוץ וחשוב מחזוריות בגלים פסיכוטיים מהירה תודה נתנאל וחג שמח.

התרגלת לצורת אוננות מסויימת ולכן גם קשה לך לגמור בצורות אחרות. ניתן לשנות הרגל זה, אך זה כרוך בסבלנות ותסכול בדרך... כמובן שגם התרופות שקיבלת/מקבל עשויות להשפיע ולהשהות את השפיכה. ניתן להיעזר בטיפול מיני על מנת להגיע למצב בו תהיה מרוצה מחיי המין למרות השפעות הסכיזורפרניה. תוכל לקבוע תור לפגישת ייעוץ ואבחון באחת המרפאות לטיפול מיני, כאשר יש רשימה מפורטת באתר איט"ם - www.itam.org.il בהחלט ניתן לשפר ולהפחית את התסכול שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים