חוסר חשק מיני גם לאחר הפסקת הכדורים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/09/2016 | 18:00 | מאת: יניב

שלום רב. לפני כשנה הפסקתי לקחת כדורים נגד דיכאון משום שהם פגעו לי בחשק המיני. הבעיה היא שאני כבר שנה בלי הכדורים והחשק המיני לא השתפר ונשאר באותו מצב שהיה עם הכדורים. גם שאני עושה סקס ההנאה היא לא אותה הנאה ואני בקושי מרגיש משהו. עשיתי בדיקת דם ונמצא שרמת הטטוסטרון שלי תקינה. יכול להיות שלקיחת הכדורים דפקה לי את המערכת המינית לצמיתות? מה אני יכול לעשות? מה הפתרון? תודה

05/10/2016 | 17:51 | מאת: יניב

גם דכאון וגם התרופות שנוטלים בעטיו פוגעים בחשק המיני וקשה לדעת מה הביצה ומה התרנגולת. בדרך כלל תופעות הלוואי של התרופות האנטי דכאוניות חולפות, כך שאם עדיין אין לך חשק ורמת טסטוסטרון תקינה - המקור לחוסר החשק הינו רגשי. מעבר לכך ייתכנו סיבות נוספות, אך יש לקחת הסטוריה רפואית מדוקדקת לשם כך. כדאי שתפנה לבירור וקבלת טיפול מתאים במרפאה סקסולוגית - יש רשימת מרפאות ומטפלים באתר איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים