נבידו עם חצי כדור תרים אותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/10/2016 | 11:12 | מאת: יונה חיים

אני לוקח מיזה שנה טוטסטורון זריקה אחת 3 שבועות.הרופא נתן לי נבידו ל3 חודשים.ההם נבידו יכולה לשפר יותר את הזיקפה שלי.ולמה חצי כדור ויאגרה עשה לי רע מאוד.ברקע סוכר דרגה 2.לחץ דם 150.90 אסתמה.טיפול תרופתי.אגספורד 160/10.פוסיד 40 מ"ג.לסוכר גילוקימין פעמים ביום.אספרין 100מ"ג.וגם צורך לעיתים קרובות וינטולין.תודה מראש.

נבידו עשוי לשפר את איכות הזקפה, אם אחת הסיבות להפרעת הזקפה הינה מחסור בטסטוסטרון. אצלך גם סיבות אחרות להפרעה בזקפה - כגון סוכרת ויתר לחץ דם וכן תרופות שפוגעות בתפקוד המיני - לכן כדאי להעזר בתרופות משפרות זקפה. אם ויאגרה לא התאימה בשל תופעות לוואי - התייעץ עם רופא המשפחה לגבי תרופות אחרות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים