שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/09/2016 | 14:51 | מאת: אבי

היי אני נוטל כל יום בבוקר רסיטל 40מג עקב חרדות ודיכאון , הזקפה שלי נחלשה,השפיכה תקינה אין עיכוב או שפיכה מהירה, יש כדור או משהו שמעלה את הזקפה ולא מעכב את השפיכה ?? ניסיתי טייגר קינג והוא מעכב לי ונורא קשה לי לגמור לוקח לי לפחות 50דקות והאם יש משהו שמעלה את החשק המיני /חרמנות? תודה

גם רסיטל וגם הסיבה בעטייה אתה נוטל אותו (חרדה ודכאון) פוגעים בתפקוד המיני. טייגר היל הינו תוסף שאינו משפיע לטוב ולרע. סוג של שרטלנות. יש תרופות שמשפרות זקפה, כגון, ויאגרה, סיאליס, לויטרה. אם המקור לירידת החשק הוא רגשי - אין תרופות שמשפרות אותו, מלבד טיפול סקסולוגי רגשי. יש תרופות אנטי דכאוניות עם פחות השפעות שליליות על התפקוד המיני וכדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר/ית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים