לחץ דם עולה מאוד במהלך גמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2016 | 02:16 | מאת: י

שלום, אני בן 23, לוחם בצהל בכושר טוב, כשבחצי שנה האחרונה פיתחתי מצב שהפך לבלתי נסבל- תחילה, זה התחיל בסחרחורת קלה במהלך גמירה שניה או שלישית ברצף, לאחר מכן המשיך עם כאב בבטן העליונה במהלך גמירה שניה וסחרחורת חמורה מאוד, ובחודש האחרון זה הגיע למצב שבו בגמירה הראשונה אני חווה סחרחורת קשה, חולשה פתאומית, וכאב בבטן העליונה. נבדקתי על ידי קרדיולוג, ביצעתי ההולטר 24 שעות, בדיקת מאמץ ואקו לב- כולם ת

השאלה שלך נחתכה בסיום. בעת אורגזמה לחץ דם ודופק הלב וגם קצב הנשימות עולים באופן משמעותי ולרוב זה תקין. צריך לבדוק מה הסיבה לכך שלפתע התחלת לחוות תופעות אלו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים