בקשר לחוסר חשק מיני....

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/09/2016 | 11:45 | מאת: יניב

אני בן 22 עם טסטוסטרון יחסית נמוך וגבולי . סובל מחוסר חשק מיני אך זקפה תקינה. איך ניתן לטפל בבעיה בלי לפגוע באיכות הזרע? יש תרופות טבעיות לכך? שמעתי על טיפות הרמס יכול לעזור?

יניב שלום, צריך לראות מה זה טסטוסטרון יחסית נמוך וגבולי וכמו כן לאבחן מה סיבת חוסר החשק. טסטוסטרון נמוך הינו רק סיבה אחת ויש שלל סיבות נוספות. רק לאחר אבחון מסודר במרפאה העוסקת בבריאות מינית או ע"י רופא/ה מומחה בתחום הטיפול המיני ניתן להתאים טיפול. טיפות הרמס אינן עוזרות לא לזה ולא לשום דבר אחר, פרט לכיסו של היצרן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים