איבר מין של הגבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/09/2016 | 23:07 | מאת: מישהי

אני בגיל 34 ויוצאת עם כבר בן 35. לשנינו זו לא הקשר הראשון. מה שמוזר שאיתו החדירה נורא מכאיבה לי עד כדי נסיגה ואי קיום יחסי מין. ניסינו כל מיני משכות אולם כל פעם שהוא מנסה לחדור אלי אני נרתעת ונסוגה עם הגברים בקודמים זה לא קרה. אני מיואשת וחא מצליחה להבין מהקורה. אם המצב ימשך אני פוחדת שהוא יעזוב אותי. מה שכן שאצלו איבר המין מאוד גדול ועבה. שבפעם הראשונה שראיתי ממש נבהלתי. האורך 19 והעובי 16. יכול להיות שזה משפיע עלי בתת ההכרה.

15/09/2016 | 00:25 | מאת: מרים ברנר

שלום רב, בדרך כלל כל גודל איבר מין יכול לחדור לכל נרתיק. יכול מאוד להיות שנלחצת מהגודל,היית במתח,התכווצת בנרתיק וכתוצאה מזה כואב לך. בכל מקרה את צריכה לפנות למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איטם, להיבדק אצל גנקולוגית סקסולוגית ולהיות באבחון וטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך .עדיף שתפני עם בן זוגך.

שלום רב, יכול להיות כמו שאת אומרת, שנבהלת מהגודל,נכנסת ללחץ ומתח, התכווצת ובגלל זה כואב לך. אנחנו מטפלים בכאבים בחדירה כל הזמן בהצלחה.תפני עם בן זוגך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איטם לבדיקה אצל גנקולוגית סקסולוגית ואבחון וטיפול אצל מטפל מיני מוסמך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים