סובל לחץ דם בעיות זקפה ביחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/08/2016 | 10:45 | מאת: רפי

עוד מעט בן 55. לוקח אקספורג להורדת לחץ דם. (170 - 90). לוקח סיאליס על בסיס יומי. כשאני מנסה לקיים יחסים עם אשתי לעיתים עולה לי החום בצורה דרסטית ואני מזיע, וזקפה נוצרת לאחר זמן, והיא לא מחזיקה מעמד. אני מבין שהתרפות ללחץ דם מחמירות את הבעיה. זה ממש לא נעים ומתסכל. יש פתרון?

לא ברור ממה נובעת עליית החום. אולי מהמאמץ. לא מסיאליס יומי. הבעיה בזקפה נובעת מלחץ דם ומהתרופות שאתה נוטל. יש פתרונות נוספים ומגוונים ועל כן מציע שתיגש למרפאה לבריאות מינית לקבל פתרון שיתאים לך ועם פחות תופעות לוואי וכן עם עליה בשביעות רצון מיחסי המין. יש רשימת מרפאות לטיפול מיני ובריאות מינית באתר איט"ם www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים