חוסר חשק מיני וזיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/08/2016 | 21:05 | מאת: אליאור

שלום, אני בן 25 ויש לי האמת כבר בעיה מגיל 18 19 בערך, מאז אותה תקופה נהייתה לי ירידה בחשק המיני, ירידה בחוזקה של הזקפה. גם בסקס אני צריך תמיד לדאוג שהוא יעמוד. עם כל זה גם אני זוכר גם שפשוט נהייתה לי ירידה בתחושה של האורגזמה החל מאותה תקופה של השינוי. כל זה קרה לי ביחד. עשיתי באותו גיל בדיקות דם הורמונליות והן יצאו תקינות. תודה מראש

שלום אליאור,כדאי שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איטם באיזור מגוריך. לפי מה שאתה מתאר צריך לעשות אבחנה מקיפה רפואית ופסיכולוגית כדי להבין מה הסיבות לבעיה ולפי זה יקבע הטיפול.אם יש לך בת זוג עדיף לפנות יחד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים