רמות טסטוסטרון לגיל 26

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/08/2016 | 18:44 | מאת: ד

עשיתי בדיקה של טסטוסטרון טוטאל וקיבלתי 11.4 שהגבול העליון זה 28.4 ולצערי החשק המיני שלי לא קיים בגלל אני כל הזמן עייף וגם למרות פעילות גופנית לא יורד במשקל והכרס נשארת... האם אפשר לשקול טיפול במצב כזה? כי אין לי כבר חיים ואני לא יודע מה לעשות.. תודה.

עדיין הרמה של ההורמון בתוך הטווח. יש לערוך בירור, כולל רמות הורמונים נלווים - כדי לדעת אם אכן קיימת בעייה. ברור שאם יש בעיה הורמונלית היא ניתנת לטיפול. יש לברר אם קיימות סיבות אחרות לירידת החשק המיני. גש לעבור בירור מתאים, הכולל הערכה רפואית, הורמונלית ופסיכו-סקסואלית במסגרת מרפאה העוסקת בטיפול מיני - רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים