חוסר זקפה עקב ניתוח הסרת ערמונית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/08/2016 | 18:34 | מאת: צדוק

עברתי ניתוח להסרת ערמונית ומאז רמת הזקפה נמוכה מאוד. מה ניתן לעשות? האם יש פתרון לבעיה?

בניתוח נפגע העצבוב של מנגנון הזקפה בחלק ניכר מהמקרים. בהחלט יש מה לעשות. לא ברור אם האורולוג המנתח הנחה אותך עוד לפני הניתוח וסיפר לך על ההפרעות הצפויות, אך זו חובתו. ניתן לשפר הזקפה ע"י תרופות, הזרקות לפין או שימוש במכשיר ואקום. כל מקרה לגופו. גש למרפאה העוסקת בבריאות מינית מתוך רשימת המרפאות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים