ג'ל טסטמקס - תדירות מריחה וטוווח זמן ההשפעה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/08/2016 | 11:53 | מאת: ישס

נאמר:" רמות הטסטוסטרון בגוף מגיעות לנורמה תוך כ-3 שעות מרגע מריחת Testomax ונשמרות באופן אחיד למשך 24 שעות." לאור מה שנאמר : אם אני מקיים יחסי מין רק פעם בשבוע - האם יש טעם למרוח כל יום או שאפשר למרוח רק בטווח של 24 שעות לפני יחסי המין?

09/08/2016 | 12:04 | מאת: ישס

רק להבהיר את השאלה: מצד אחד ההוראה מחריחה יום יומיות של טסטומקס. מצד שני במאמר על טסטומקס כתוב :" רמות הטסטוסטרון בגוף מגיעות לנורמה תוך כ-3 שעות מרגע מריחת Testomax ונשמרות באופן אחיד למשך 24 שעות." איך זה מתיישב?

טסטומקס ניתן בעת מחסור ברמת טסטוסטרון בגוף ועל מנת לשפר הרמות. יש למרוח כל יום ולעקוב אחר הרמות בדם (דרך רופא משפחה), כולל מעקב אחר תפקודי כבד, ספירת דם ו- PSA. אין קשר בין מריחת ההורמון, על מנת להשלים רמתו בדם, לבין תזמון יחסי המין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים