בעית זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/07/2016 | 14:33 | מאת: ללי

שלום אני בת 23 ויוצאת עם בחור בן26 כ- 3 חודשים . ישנה משיכה מטורפת ביננו ואנחנו מתחרמנים הרבה , הוא אוהב את זה  חזק מבחינת ההתחרמנות( לתפוס חזרפק וכו) וגם אני אבל שמתי לב איבר מינו לא עומד חזק אף פעם עד היום שפשוט הבנתי שצריך חשפשף לו ממש ממש ממש חזק את איבר המין שלו בשביל זיקפה, אז זה אומר שמהתחרמנות הוא פשוט לא ככ יכול לחדור ישר וזה דיי מלחיץ ומרתיע אותי שלא יהיה לנו סקס ספונטני( עדיין לא שכבנו)עם חדירה ישירהללא משחק מקדים.. וזה מוזר לי כיוון שלא ניתקלתי בסיטואציה כזו שקשה להעמיד . אני לא יודעת אם ישנה בעיה מתחת לפני השטח אשר אגלה סבמשך אולי. תודה מראש

30/07/2016 | 14:52 | מאת: ללי

ורוצה לרדת כל הזמן מאוד מענג ..

נראה שאין שום בעיית זקפה, אלא התמקדות שלך בזקפה של בן זוגך במקום ביכולת שלך להתענג ממנו ומכל מה שאתם עושים. ייתכן שהלחץ שלך גורם לירידת הזקפה שלו. אולי יש קצת חרדה שפוגמת פה ושם באיכות הזקפה, אבל את מקרינה לחץ שמגביר את אותה חרדה. יש לכם כרגע סקס ספונטני נפלא, אך את אפילו לא "סופרת" את זה כסקס, כי זה לא כולל חדירה, ואת מודאגת שמא הוא לא יוכל ישר לחדור...

שלום רב לפעמים מרוב מאמץ ולחץ הגבר לא מספיק רגוע ולא מספיק מרוכז ואז הזקפה לא כל כך חזקה, אל תיכנסי ללחץ כי זה רק יפריע לשניכם,תהני יחד איתו באוירה כמה שיותר רגועה ותלמדו להכיר אחד את השני בסקס. אם זה לא יסתדר תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איטם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים