פציעה ושפיכה מוקדמת פתאומית בגיל 27

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2016 | 19:55 | מאת: עידן

שלום רב. לפני שבועיים וחצי חוויתי פציעה באשך שמאל. מאז אותו יום אני סובל משפיכה מוקדמת בעת קיום יחסים עם בת זוגתי. חשוב לציין כי לא סבלתי משפיכה מוקדמת מעולם ונהנתי משליטה בשפיכה ומקיום יחסי מין במשך זמן רב. מאז הפציעה יש לי תחושות מוזרות באזור האשכים ושפיכה מהירה. הייתי אצל אורולוג ששלל קשר לפציעה ואמר שהאזור תקין. אם כך, מדוע התופעה ממשיכה במשך יותר משבועיים? אני ובת זוגתי מאוד סובלים מכך. רציתי לשאול אם יכולה להיות תופעה פתאומית וחולפת של שפיכה מוקדמת? האם זה קשור לפציעה? האם זה יחלוף או שזה דורש טיפול? מעולם לא סבלתי מכך בעבר, האם זה הגיוני שהתופעה תהיה פתאומית? אגב, רציתי לציין שאני בן 27, בריא. תודה רבה לך על העזרה. עידן.

עידן כדי להגדיר שפיכה מהירה צריכים לעבור לפחות 3 חודשים מרגע הופעת הבעיה. אתה עברת אירוע לא נעים שגרם לך ללחץ וחרדה, שהובילו לשפיכה מהירה משנית (נובעת בעקיפין בשל אותו לחץ). השפיכה מהירה קשורה לפציעה רק באופן עקיף. נסה ביחסי המין בינתיים להתמקד בהנאה ולא בשליטה על השפיכה. תמשיך עם ההנאה גם לאחר שאתה שופך ואפילו אם זה קורה מהר. הוצא הלחץ מחדר המיטות. אם הבעיה אינה חולפת וממשיכה להטריד אותך תוכל להיעזר בטיפול מיני קצר מועד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים