חרדת ביצוע לפני חדירה עם אישתי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/07/2016 | 20:28 | מאת: מתוסכל כבר

אישתי נראת מעולה , כרגע בהריון ( אך זה לא מה שמפריע לי ) ובחודש האחרון עקב מקרה שהזקפה ירדה לי באמצע הסקס בפעם הראשונה בחיי נכנסתי ללחץ כל פעם באמצע החדירה או בידיוק לפני החדירה אני מתחיל לחשוב בראש על האם זה יקרה שוב , מכניס את עצמי ללחץ ובעצם גורם לזה לקרות כי אני חושב רק על זה . זה כמו גלגל ואני לא יודע איך להפסיק את זה! אישתי חושבת שאני לא נמשך אליה ( ההפך הוא הנכון ) - במשחק המקדים הכל בסדר רק לפני החדירה מתחילה הבעיה. מה עושים?! איך יוצאים מהמעגל הזה?

16/07/2016 | 20:29 | מאת: מתוסכל כבר

יש לציין כי אני גבר בריא בן 30

שלום רב אתה מתאר בצורה טובה את התהליך של המעגל הסגור הזה ,הנבואה שמגשימה את עצמה,שכאשר אתה מתחיל לדאוג בקשר לאיבוד הזקפה -אתה במתח ואז הזקפה יורדת בגלל המתח.תדבר עם אשתך בפתיחות ותחליטו שאם הזקפה תרד זה בסדר,תנסה לא לחשוב על זה אלא להתרכז בהנאה.אם זה לא יסתדר תפנו יחד לטיפול מיני ממוקד דרך אתר איטם-לאבחון וטיפול. אנינו מטפלים בזה בהצלחה כל הזמן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים