פרקינסון ונטילת תרופות ואי אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/07/2016 | 20:25 | מאת: א

לפרופ חרותי שלום אני בן 79 חולה פרקינסון מזה 10 שנים ונוטל תרופות רבות (פרקינסון, לחץ דם, עיכול, פרוסטטה) הרצון לסקס קיים אך הוויאגרה אינה משפיעה כלל. האם קיים טיפול ואל מי לפנות.

אם התרופות הרגילות (ויאגרה, סיאליס, לויטרה) אינן פועלות, ניתן לנסות שילובים שונים או אמצעים חלופיים, כגון מכשיר ואקום או הזרקות לפין. גש למרפאה לטיפול מיני על מנת לקבל טיפול אמין ומקצועי. רשימת מרפאות ציבוריות באתר איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים