עקמת פין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2016 | 08:06 | מאת: רונן

היי, רציתי לשאול משהו בנוגע לעקמת פין. אני בן 17,מאז שאני זוכר את עצמי הפין שלי מתעקם כלפי מטה בצורה די קיצונית. יחד עם זאת,אני חייב לציין שאם אני נעזר ביד אני יכול להרים אותו כלפי מעלה בצורה שמרגיש לי כאילו מאפשרת חדירה בקו ישר של משהו כמו 2/3 מהפין. האמנם? האם ייתכן שגם במצבים של עקמת רצינית אפשר לקיים יחסי מין וחדירה תקינה אם חודרים בעזרת היד?

קשה לדעת אם זו עקמת אמיתית או מבנה של הפין ללא בדיקה, אך תיאורטית ניתן לחדור גם אם הפין בנוי כמו בננה, שכן יש לו יכולת גמישות. לעיתים צריך להיעזר ביד על מנת להכניס הקצה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים