זקפה כואבת עם ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2016 | 13:51 | מאת: איתן

עברתי סרטן ערמונית כולל כימותרפיה וטיפול הורמונאלי (בהתחלה פירמגון וכעת דקפפטיל), וכמובן הוצאת הערמונית. לפי האונקולוג ותוצאות סי.טי. הבראתי לגמרי, ועלי להמשיך רק עם הדקפפטיל, שהיא כידוע תרופה לדיכוי הטסטוסטרון, כאמצעי למניעת חזרה של הסרטן. תרופה זו ידועה גם בשמה “זריקת סירוס”, מאחר ודיכוי הטסטוסטרון אמור לגרום לירידת הליבידו ואובדן החשק. ואכן, הטסטוסטרון שלי ירד לכמעט אפס. למרבה ההפתעה, החשק שלי לא דעך, ואני חש צורך בחיי מין פעילים כמו בעבר. מה שכן נפגע, היא היכולת להגיע לזיקפה, עניין שמעולם לא סבלתי ממנו לפני המחלה. רופא מומחה רשם לי ויאגרה במינון של 100 מ”ג. חששתי מהמינון הגבוה והתחלתי עם 50 מ”ג. התרופה מאפשרת זקפה טובה, אבל היא מלווה בכאב חריף בפין, עד כדי חוסר אפשרות לקיים יחסים. הכאב מופיע רק בעת זקפה, והוא מתגבר כאשר הזיקפה מתגברת. ברגע שהגירוי נפסק והזקפה יורדת, הכאב נפסק. מה אתם ממליצים לעשות? תודה!

ייתכן והכאב נגרם מהזקפה ולאו דווקא מהכדור. כדאי שתנסה תרופה משפרת זקפה אחרת על מנת לתהות על מקור הכאב. רצוי שתנסה טיפול מתאים ותעבור טיפול במסגרת מרפאה ייעודית לבריאות מינית. יש רשימת מרפאות באתר איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים